Traductor jurat per a anglès, espanyol, català i serbi

Quot linguas calles, tot homines vales - Tantes llengües parles, tants homes vals

Els negocis moderns d'avui dia exigeixen col·laboradors ràpids, efectius i especialitzats. Amb la integració de Croàcia al món global, creix la necessitat de comptar amb traduccions de qualitat, i és precisament això el que la nostra empresa Verbum Lexi s.r.l. està oferint.

Les més de dues dècades d'experiència, la rapidesa i la qualitat de serveis són les característiques principals de la nostra agència. Traduccions jurades i simples, simultànies i consecutives, redacció i correcció de textos, traducció inversa, edició de textos, anàlisis especialitzats, etc. Tot això forma part de la nostra feina quotidiana. Oferim serveis de traducció d'alta qualitat en els terrenys del dret, economia, finances, medicina i ciències tècniques, socials i naturals.

Traductor jurat per a anglès, espanyol, català i serbi

Els nostres serveis els han utilitzat delegacions d'empresaris, ministeris, consolats i ambaixades. Hem traduït per a equips esportius, bufets d'advocats, consultors, jutjats, policia, projectes europeus i altres agències nacionals i estrangeres.

Les traduccions les elaborem nosaltres i no utilitzem serveis de col·laboradors externs.  Això ens permet mantenir la qualitat i la coherència de les traduccions sense canvis; això és molt important quan es tracta de traduccions en àrees difícils on el manteniment de la qualitat idiomàtica i l'especialització són cabdals per a la qualitat dels serveis oferts.

La nostra filosofia és molt simple i conté només dues paraules: QUALITAT I RAPIDESA.

Comprova perquè la gent confia en nosaltres.  Contacta amb nosaltres a través de telèfon, fax o correu electrònic i demana'ns consell o pressupost sense compromís.